Naar inhoud springen

Overleg:Stichting Garantiefonds Reisgelden

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Vels in het onderwerp Een beginnetje, de aanleiding

Een beginnetje, de aanleiding[brontekst bewerken]

Het viel me op dat er nog geen pagina was over de SGR. Ik zocht er informatie over en vond deze op http://www.sgr.nl/. Deze pagina van de SGR zelf is niet echt neutraal maar wel redelijk uitgebreid. Het begin wat ik hier op wikipedia heb gemaakt is wel neutraal, maar nog niet erg uitgebreid. Het is natuurlijk de bedoeling dat deze pagina vanuit een objectief standpunt wordt beschreven. Een belangrijk item dat aan deze pagina moet worden toegevoegd is het SGR logo zelf.

De huidige versie van het artikel vind ik al met al best wel vrij neutraal. Een logo hoeft van mij niet per se, maar als iemand zich geroepen voelt... vels 10 jan 2008 00:34 (CET)Reageren

wat vragen[brontekst bewerken]

De SGR is laatste tijd veel in het nieuws met failliete vliegtuigmaatschappijen. Ik vroeg me af of er ook iets meer informatie is te vinden over wanneer en waarvoor de SGR is opgericht. en welk vermogen zij heeft en hoe ze hier aankomt. Is ook iets meer bekend over de voorwaarden waaraan een reisorganisatie moet voldoen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Geosol1 (overleg · bijdragen)