Overleg:Studio Brussel

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Mededeling Dit lemma is target van deze vandaal

Weekoverzicht[bewerken]

Is het de bedoeling van dit weekoverzicht up to date te houden? Bijv. studio dada is nu gedaan. Ik zie niet echt de relevantie van dit weekoverzicht in, misschien wel van een overzicht van vroegere programma's/huidige programma's.

Regards, Lander 20 sep 2005 23:09 (CEST)

Ik heb het weekoverzicht bijgewerkt, en de lay-out aangepast om colspans en rowspans te gebruiken, en ik heb een link naar het overzicht op de site van Stubru toegevoegd. Ik denk dat het beter zou zijn om een simpele link naar datzelfde, altijd up-to-date, schema te plaatsen, en zo'n overzicht van programma's op te stellen. Ik heb ook even naar de pagina's van andere radiozenders gekeken, en blijkbaar staan er overal programmaschema's, die meestal zelfs nog minder leesbaar zijn dan dat van Stubru. Kijk bijvoorbeeld naar Radio 1, een lange lijst met alle programma's, dag na dag en uur na uur. Ik zal daar ook even een berichtje posten met de vraag of dat schema nog nodig is. --JW 16 jun 2006 16:16 (CEST)

Studio Brussel is een radiostation van de VRT opgericht om het Nederlands/Vlaams te promoten in de Brusselse regio[bewerken]

"Studio Brussel (vaak afgekort tot StuBru) is een radiostation van de VRT."; maar het gaat dus verder zoals vermeld in de titel. Heb ik zo gehoord in een interview. Iemand die daar referenties kan van vinden? Dank U SvenAERTS (overleg) 17 nov 2017 22:35 (CET)