Overleg:Stuifmeel

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Voortplanting waterplanten[brontekst bewerken]

Het valt mij op dat er in dit artikel niets over de voortplanting van waterplanten te vinden is. Voor landplanten is bestuiving door wind of vliegende dieren het meest gebruikelijk bij geslachtelijke voortplanting, maar bij waterplanten zijn beide methoden onmogelijk, tenzij er delen boven het water uitsteken. Zijn er waterdieren die de gameten met elkaar in contact brengen? Of laten waterplanten hun "stuifmeel" los in het water? En drijven, zweven of zinken de gameten? Zijn er nog andere mechanismen?

Je vergist je: de bestuiving is juist een proces van ongeslachtelijke voortplanting. Zij leidt tot geslachtelijke voorplanting. Die bloemetjes en bijtjes heb ik altijd wat misplaatst gevonden :o)--MWAK (overleg) 19 mei 2015 16:52 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 0 externe link(s) gewijzigd op Stuifmeel. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 23 okt 2019 18:29 (CEST)[reageer]