Overleg:Summertime (aria)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

15.000 covers? volgens mij staat Yesterday met zo'n 3500 covers in het Guinnes book of Records. Op de engelse Wikipedia staat 2600 bij dit artikel. bron?

Het spijt me, er is maar één bron en dat is de database van The Summertime Connection. Er is natuurlijk geen tweede gek in de wereld die zo'n klus onderneemt, dus bevestiging is helaas niet te krijgen. TSC heeft derhalve de laatst bekende gegevens weer in het artikel geplaatst. Je opmerking over het Guinness boek klopt, maar TSC's Griekse lid is al anderhalf jaar met Guinness in de slag. Op de Engelse site wordt al langere tijd helemaal geen aantal meer genoemd. Daar is er ook zo'n purist die alle gegevens zelfs overbodig vond en ze stelselmatig verwijderde. Dus heeft TSC die site maar opgegeven ten aanzien van het bijhouden. Ook daar even bij discussion kijken en U zou hebben gezien wat er is gebeurd!

ongeveer 25 elektrische cello's[brontekst bewerken]

"Er bestaan ongeveer 25 elektrische cello's in deze wereld"

Kun je daar een bron van geven want volgens mij ligt dit aantal vele malen hoger (gebaseerd op aantal fabrikanten, aantal bands en solo artiesten...)

Ja, het kwam uit een mailtje van Jennifer Adams, dat bij de opname van Montana Skies zat. En let wel, ze vermeldde uitdrukkelijk dat het om een zessnarige cello ging, terwijl de normale cello er 4 heeft, misschien maakt dat wel wat uit.Edclusa (overleg) 1 feb 2012 14:56 (CET)[reageer]

De tekst klopt niet, waar komt dit vandaan? Ik pas 'm aan. WeiaR (overleg) 12 mei 2016 22:30 (CEST)[reageer]

Fijn dat je nu een correcte versie hebt geplaatst! Groet, Tjako (overleg) 13 mei 2016 00:48 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Summertime (aria). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 3 aug 2017 20:16 (CEST)[reageer]

Voorstel: apart artikel met verschillende versies[brontekst bewerken]

Het huidige artikel bestaat voor meer dan de helft uit opsommingen van versies die er op het nummer gemaakt zijn. Mijn voorstel zou zijn om een afsplitsing te maken van dit artikel, met daarin een tabel met alle (mits bebronde!) variaties, en in dit artikel slechts een handvol van deze variaties te noemen. Dan leest het artikel ook veel vlotter weg. Sietske | Reageren? 8 dec 2021 23:17 (CET)[reageer]