Overleg gebruiker:Tjako

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Extracted pink rose.png

We can do it. Maak van Wikipedia opnieuw een warme encyclopedie: begin bij jezelf.
Heart-beat.gif
Deze gebruiker draagt Wikipedia een warm hart toe.
Wikipedia is geen speeltuin.
laatste bijdragen
Deze gebruiker behoudt zich het recht voor
om te reageren indien hij dat nodig acht.

Jubileumster 10 jaar[bewerken]

10 jaar actief Deze ster is voor mensen die zich al 10 jaar of langer inzetten voor Wikipedia. U bent al meer dan 10 jaar actief, dus deze ster heeft u verdiend!

Rode raaf (overleg) 13 jun 2018 14:12 (CEST)

Dank! :) Tjako Piano 3 pedals.jpg (overleg) 14 jun 2018 14:59 (CEST)

Doorgeefster[bewerken]

Sterrendag[bewerken]

Sterrendag! Het is vandaag sterrendag, de dag waarop we elkaar nog even extra bedanken voor een jaar vol enthousiasme en prachtige bijdragen.

Herintroductie sterrendag: Uit te reiken aan iemand die u afgelopen jaar positief opviel. Dat kan een hele serie bewerkingen of initiatieven zijn, maar ook één bijzondere bewerking. Het idee is laagdrempelig; de ster hoeft niet ergens op een lijst ingeschreven te worden, slechts uitdelen ter waardering. Leuk zou zijn om daar een kleine persoonlijke motivatie aan toe te voegen, maar niets is verplicht. Het gaat om het gebaar. Het uitdelen ervan vindt plaats op 31 december, deelt u er ook eentje uit vandaag? Richardkiwi 31 dec 2018 01:27 (CET)

Ook al was je niet zoveel online, toch worden je bijdragen over het algemeen gewaardeerd! Groet, - Richard kiwi Overleg 31 dec 2018 02:28 (CET)

Thx, Richardkiwi. Binnenkort misschien weer wat meer hier, al kijk ik wel regelmatig even hoe het reilt en zeilt. Fijn 2019 gewenst! Tjako Piano 3 pedals.jpg (overleg) 2 jan 2019 19:30 (CET)

Hanspiano[bewerken]

Beste Tjako, hoe is het ermee. In mijn muziekboeken kom ik Pierre Hans tegen, de ontwerper van de Hanspiano/het Hansklavier. Ik heb de tekst proberen te begrijpen, maar daarvoor ontbreekt mij de basiskennis. Zou jij eens willen kijken of jij er een artikel over kan schrijven. Diepenbrock schijnt ervoor geschreven te hebben,Ceescamel (overleg) 11 feb 2019 10:18 (CET)

Beoordelingsnominatie Holland Diving Club[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Holland Diving Club dat is genomineerd door Encycloon. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190217 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 18 feb 2019 01:04 (CET)