Naar inhoud springen

Overleg:Superprestige veldrijden 2006-2007

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Bij het eindklassement staat Sven Nys 150 punten, dit is waarschijnlijk zo overgenomen van de officiële site maar dit is normaal niet mogelijk aangezien er 8 westrijden waren en Sven elke keer gewonnen heeft en dus 8 maal hetzelfde puntenaantal heeft gekregen, 150 is NIET deelbaar door 8!– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Tomvt (overleg · bijdragen)

Misschien dat er in bepaalde wedstrijden (b.v. de laatste) extra punten te verdienen waren. Miho (overleg) 2 jan 2011 19:22 (CET)Reageren

Dit is inderdaad juist in Gavere en Diegem waren er dat jaar dubbele punten te verdienen.!– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Tomvt (overleg · bijdragen)

Dank voor de info. Ik heb deze info in het artikel verwerkt. Weet je of er in andere jaren ook ergens dubbele punten te verdienen waren? Je kunt je bericht trouwens ondertekenen door ~~~~ in te typen. Miho (overleg) 3 jan 2011 17:40 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Superprestige veldrijden 2006-2007. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 3 okt 2017 22:50 (CEST)Reageren