Overleg:The Vampire Diaries (televisieserie)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hallo gebruiker,

Ik zie bij soundtrack een tracklist staan, dit gaat volgens mij om seizoen 1 van de serie. Is het juist dat deze tracklist hier staat? Aangezien er natuurlijk meerdere soundtracks zijn, lijkt het me handig hier een artikel van te maken, of boven de tracklist vermelden dat het om seizoen 1 gaat of alleen de tekst weg te halen.

Weet niet wat ik hiermee moet. Heeft iemand een idee?

Groet, WikiRob (overleg) 30 sep 2013 15:04 (CEST)[reageer]

Hallo, onder soundtrack staan de nummers van het album The Vampire Diaries: Original Television Soundtrack, althans dat was het. Er lijken in de tussentijd wat andere nummers die niet op dat album staan in het lijstje te zijn geslopen merk ik. Dus de tracklist zelf kan nog wel een poets gebruiken.
Het album is de enige uitgebrachte soundtrack sinds 2010, dus een apart artikel kan op zich wel maar als er een korte tekst boven de tracklist komt over het album lijkt het me ook wel voldoende. Een apart artikel over de nummers die in de serie worden gebruikt lijkt me meer iets voor een fansite dan voor wiki.
Groetjes Glauckhos (overleg) 30 sep 2013 21:19 (CEST)[reageer]

Zojuist titel erbij gezet. Bedankt! --WikiRob (overleg) 1 okt 2013 13:56 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op The Vampire Diaries (televisieserie). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 23 okt 2017 01:06 (CEST)[reageer]