Overleg:The Voice Kids (Nederland)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Onjuiste informatie over 2e, 3e en 4e plaats[brontekst bewerken]

Beste mede-bewerkers, ik heb de onjuiste informatie over 2e, 3e en 4e plaats van deelnemers verwijderd. In het programma wordt namelijk sinds het eerste seizoen tijdens de finale alleen maar de WINNAAR bekend gemaakt. De 2e, 3e en 4e plaats worden NIET bekend gemaakt en is dus gebaseerd op pure speculatie, waardoor het ongeschikt is voor Wikipedia. Gelieve deze informatie niet meer terug te plaatsen. Groet RuedNL (overleg) 4 jun 2019 14:55 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 0 externe link(s) gewijzigd op The Voice Kids (Nederland). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 27 nov 2019 04:43 (CET)Reageren

Stefania Liberkakis: Coach in the voice kids[brontekst bewerken]

Beste gebruikers, ik zie dat er iemand is die steeds er in zet dat Stefanie Liberkakis de nieuwe coach van the voice kids is. Dit is nergens bevestigd en in het nieuwe seizoen dat nu wordt opgenomen zijn nog steeds de coaches: Snelle, Sanne, Ilse en Ali B te zien.