Overleg:Tonio van Vugt

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Recente aanvulling op de biografische gegevens[brontekst bewerken]

Vanmorgen is de geboorteplaats in dit lemma gewijzigd van Krimpen aan den IJssel naar Krimpen aan de Lek, wat vervolgens om reden van het ontbreken van een bronvermelding ongedaan is gemaakt. Nu kan dat echter wel waar zijn. De gegevens hieromtrent zijn uit diverse sociale media online afgeleid, en zijn momenteel een jaar later nog terug te vinden.

Zo meldt het lemma Tonio van Vugt op SchoolBANK.nl de data: Geboren in: 1967; Prinses Ireneschool, Krimpen aan de Lek 1973 - 1979; en Krimpenerwaard College, Krimpen aan den IJssel, 1979 - 1985. Deze data is deels op Facebook bevestigd, en op Google en diverse andere zoekmachines terug te vinden. In het RKD documentatiebestand is de persoon echter nog niet opgenomen, zoals met vele toegepaste kunstenaars het geval is.

In dit geval krijgt de anonieme gebruiker van mij het voordeel van de twijfel. Dit is mede omdat ik zelf in een ver verleden ruim dertig jaar terug eens in dat ouderlijke huis geweest ben, en dat kan heel goed Krimpen aan de Lek geweest zijn. Door deze gerede twijfel stel ik voor voorlopig de geboorteplaats te verwijderen tot bevestiging uit onafhankelijke bron volgt. -- Mdd (overleg) 25 sep 2019 09:33 (CEST)[reageer]