Overleg:Transports Metropolitans de Barcelona

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Logo import[brontekst bewerken]

Bij dit artikel zou eigenlijk het logo van de TMB toegevoegd moeten worden. Op de NL-Wikipedia heb ik het echter niet kunnen vinden, maar op de Catalaanse wel. Vraag: hoe is dit logo dit logo, afkomstig van deze pagina naar de NL-Wikipedia te halen?

Met dank.86.86.144.69 10 dec 2012 16:28 (CET)[reageer]

Hallo Anònim,
Die is helaas niet naar de NL wiki te halen.
Ik weet niet of je bekend bent met wiki commons, maar dat is de plek waar alle wikiprojecten centraal de afbeeldingen opslaan, die vervolgens te importeren zijn in alle andere projecten. Op NL-wiki hebben we ervoor gekozen, ivm copyrightwetgeving in de BNLX geloof ik, enkel deze afbeeldingen te gebruiken, omdat commons voldoet aan de strengste copyrightwetgeving denkbaar.
Andere wiki's hebben ook een eigen database met afbeeldingen. Zoals je zelf al hebt gemerkt, staat het logo waar je naar verwijst in de database van de CAT wiki. Vanwege copyright kunnen zij dat logo niet op commons zetten (zie de sjablonen onderaan de pagina op de CAT wiki; zij hebben kennelijk een ruimer beleid aangaande copyright). Dat betekent dus dat wij het ook niet van commons naar NL-wiki kunnen halen. T is jammer, ik had ook al naar zo'n logo gezocht. De Fransen zijn trouwens nog erger, die gebruiken alle logo's te pas en te onpas maar ivm copyright exporteren ze ze niet naar commons zodat wij ze ook zouden kunnen gebruiken. - netraaM11 dec 2012 20:02 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Transports Metropolitans de Barcelona. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 12 sep 2017 22:46 (CEST)[reageer]