Overleg:Universal mobile telecommunications system

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door Theking2 in het onderwerp Maximale snelheden
Wereldbol De voorbeelden en het perspectief in dit artikel behandelen voornamelijk Nederland en geven misschien geen wereldwijd standpunt over het onderwerp weer.
Probeer dit artikel alstublieft te verbeteren aan de hand van deze tips of bediscussieer het probleem op deze overlegpagina.

Weet iemand of er misschien een update mbt Orange terecht is? Mijn N73 ziet namlijk wel dat Orange een 3G netwerk heeft.

Verdoken reclame[brontekst bewerken]

Het stukje over UMTS België leest als een advertentie voor Mobistar!

Titel aanpassing[brontekst bewerken]

Volgens mij moet de titel "Universal Mobile Telecommunications System" worden in plaats van "Universal Mobile Telephone System".

Uitgevoerd Uitgevoerd. Goed opgemerkt. Koen Amatata 19 jun 2007 14:56 (CEST)Reageren


Maximale snelheden[brontekst bewerken]

Van die maximale snelheden klopt echt geen zak, kan iemand de juiste waarden en eenheden invullen? - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door 62.251.21.22 (overleg|bijdragen)

Uitgevoerd Uitgevoerd. Ik heb de snelheden van de bestaande artikelen overgenomen. Het blijft echter allemaal wat giswerk. Tussen theorie en praktijk liggen grote verschillen. Theking2 (overleg) 7 jan 2016 15:28 (CET)Reageren

3G, 3,5G, 4G[brontekst bewerken]

De termen 3,5G en 4G worden ten onrechte gebruikt. HSDPA/HSUPA en LTE zijn gewoon andere manieren om het UMTS-net (3G) te gebruiken.

LTE is absoluut niet een manier om het UMTS net te gebruiken, maar wel degelijk een 4e generatie. Waarschijnlijk zal LTE ook -- voornamelijk -- weer nieuwe frequenties gaan gebruiken. HSDPA is net zo goed 3.5G als dat GPRS 2.5G is. 80.101.113.45 26 apr 2010 20:48 (CEST)Reageren

"Maximaal 2Mb door een toepassing"[brontekst bewerken]

Deze uitdrukking begrijp ik niet. Coradriaan 14 sep 2009 17:18 (CEST)Reageren