Naar inhoud springen

Overleg:Vereniging van Europese Journalisten

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door Paulbe in het onderwerp VEJ bestaat niet meer ! ?

VEJ bestaat niet meer ! ?[brontekst bewerken]

De zin waarin stond dat de Vereniging van Europese Journalisten de Nederlandse afdeling "is" van de Association of European Journalists heb ik veranderd. Voor nu heb ik eenvoudigweg in deze zin "is" (tegenwoordige tijd) veranderd in "was" (verleden tijd). De AEJ kent de VEJ niet meer.

Maar er is ook geen teken dat de VEJ nog bestaat ... Niet alleen wordt zij niet meer door de AEJ genoemd, maar de VEJ heeft ook geen eigen (vindbare) webpagina en heeft al minstens zes jaar niets gedaan dat een rimpeltje op de golven in de interbuizen heeft achtergelaten. Weet iemand misschien iets over de opheffing van de VEJ?

De info in het lemma blijft op zich interessant genoeg om te blijven, maar ik vind het een beetje stom om een artikel zo te laten bestaan dat het lijkt of deze club nog actief is.

Oh ja, over "stom" gesproken, journalisten gebruiken tegenwoordig vaak het Internet, en zeker internationaal/europees geörienteerde journalisten. En ik verwacht van "Europese journalisten" enig historisch besef. En dan vind ik het vreemd dat niemand van de (ex-)leden van de VEJ dit verouderde arikeltje heeft gezien EN erop gereageerd... Paulbe (overleg) 17 mrt 2015 22:09 (CET)Reageren