Overleg:Vijftiende Elfstedentocht

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

In de tabel uitslag mannen (par. 11) staat Henk van Benthem als 4e genoemd. Zijn tijd ligt volgens dezelfde tabel met 6.49.13 echter onder die van Henk Angenent, de nummer 1.

Geen bronnen[brontekst bewerken]

Dit artikel heeft helemaal geen bronnen. Zelfs niet voor de einduitslag. Dat is vervelend, want de tijd van Arnold Stam klopt niet:

5	Arnold Stam	Sprang-Capelle	6.49.67

Ook in 1997 gingen er maar 60 seconden in een minuut, dus deze tijd klopt niet. Ik kan de tijd niet verbeteren, want er is dus geen bron waar de echte tijd staat. --EdgeNavidad 23 jan 2009 11:27 (CET)[reageer]

Pekel bij de Sneker Waterpoort[brontekst bewerken]

In het artikel staat Het Actiecomité Elfsteden Nee had bij de Sneker Waterpoort pekel gestrooid onder het motto hak een wak. Is hier een bron voor te vinden? In de kranten uit die tijd vind ik geen bevestiging van deze specifieke gang van zaken, hakeenwak.nl geeft aan dat het om andere personen gaat. Leodb 10 dec 2010 19:21 (CET)[reageer]

Koning, toen nog prins Alexander[brontekst bewerken]

Prins Willem Alexander heeft deze tocht meegereden onder de naam W. Van Buuren. 86.80.240.118 5 jan 2020 22:54 (CET)[reageer]

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Vijftiende_Elfstedentocht zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 4 jan 2022 06:15 (CET)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.