Overleg:WWE

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Power 25[bron bewerken]

Is deze ranglijst wel van encyclopedische waarde? Er is niets bekend over hoe de rangen en standen worden bepaald en het heeft niets te maken met het boeken van de supersterren. Wat mij betreft zou de entry ook wel zonder deze lijst kunnen. Dr. Breznjev 29 aug 2008 10:50 (CEST)

http://www.wwe.com/inside/power25/
Ik hoop dat je die pagina eens goed leest. Voor mij mag die power 25 laten staan ander kunnen we best een aanmerking toevoegen, hoe de klassement tot stand is gekomen. Is dat een goed idee? lieven 29 aug 2008 16:37 (CEST)

Ik loop echter tegen een paar zaken aan. Ten eerste wordt de lijst niet onafhankelijk opgesteld vooral omdat de Academy of Wrestling Arts & Sciences (AWAS) niet bestaand is. Ten tweede zijn de kenmerken waarop de lijst wordt vastgesteld voor het merendeel subjectief zoals momentum en dominantie. Ten derde worden de wekelijkse lijsten van meer betrouwbare ranglijsten, zoals die van de Top 40, ook niet geplaatst en bijgewerkt op hun lemma. Ik stel dan ook voor om bij het kopje "supersterren" wel aan te geven dat deze ranglijst bestaat met een referentie naar de betreffende pagina, maar de daadwerkelijke lijst verder achterwege te laten. Dr. Breznjev 30 aug 2008 09:20 (CEST)

Ik heb de onderdeel van de artikel "Power 25" verwijderd. Is dat nu in orde voor u? --87lieven 21 dec 2008 20:35 (CET)

Dat is prima, dank u wel. Dr. Breznjev 19 jan 2009 16:41 (CET)

Externe links aangepast[bron bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op WWE. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 13 sep 2017 16:20 (CEST)

Wijzigingen weghalingen en toevoegingen[bron bewerken]

Vandaag werden op deze pagina heel veel wijzigingen achter elkaar gedaan. Ik kwam dat tegen bij het live controleren van anonieme wijzigingen. Het betrof weghalingen van personen, toevoegingen van andere personen en weghalen/toevoegen van andere zaken. De bewerker is herhaald verzocht om de knop toon bewerking ter controle te gebruiken, bronnen of referenties te geven van wat er gewijzigd werd maar reageerde niet. Omdat ik geen kenner van dit onderwerp ben hoop ik dat mensen die dit artikel volgen en die kennis wel hebben het kunnen controleren of dit allemaal wel klopt. Met vriendelijke groeten, Hoyanova (overleg) 24 jun 2020 14:58 (CEST)