Overleg:Weeralarm

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Wereldbol De voorbeelden en het perspectief in dit artikel behandelen voornamelijk Nederland en geven misschien geen wereldwijd standpunt over het onderwerp weer.
Probeer dit artikel alstublieft te verbeteren aan de hand van deze tips of bediscussieer het probleem op deze overlegpagina.

Commentaar[brontekst bewerken]

De externe link "Weeralarm (KNMI)" suggereert dat dit het weeralarm zelf is, maar dat is het niet. Het betreft slechts de uitleg van het weeralarm. Misschien de naam veranderen.

Het weer- en verkeeralarm van Nederlands zelf is wellicht nog interessanter; het is hier beschikbaar http://www.knmi.nl/waarschuwingen_en_verwachtingen/overzicht_waarschuwingen.html. Vreemd genoeg biedt het KNMI hiervoor nog geen RSS-feed. Ik heb daarover zojuist een verzoek ingediend. Lijkt me uiterst zinvol.

Voorts kan men zich ook abboneren op gratis SMS-berichten bij weer, verkeer- en andere alarmen, via https://www.alarmbericht.nl/index.html. Ik weet niet of dit commercieel is of niet; misschien de moeite van het noemen waard, voor de volledigheid? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.171.28.115 (overleg · bijdragen) 2008-02-02T16:59:37