Overleg:Woningmarkt

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

wijzigingen door 185.40.61.221 van 3 november 2015[brontekst bewerken]

Op 3 november levert een anonieme gebruiker met een IP-adres in Luxemburg een waardevolle bijdrage aan dit lemma. Zonder enig respect voor de etiquette dat er bij twijfel of discussie gebruik wordt gemaakt van de overlegpagina, wordt deze bijdrage zes dagen later teruggedraaid door een moderator Wikipediaan. Terwijl de bijdrage redelijk waardevolle aanvullingen betrof, en er duidelijk veel tijd en energie in was gestoken. De beschrijving van de woningmarkt had tot voor kort een eenzijdige uitleg alsof het op de woningmarkt vooral om koopwoningen draait, terwijl de huurmarkt in alle andere definities net zo'n integraal onderdeel uitmaakt van de woningmarkt, en vraag en aanbod op huurmarkt en koopmarkt elkaar wederzijds beïnvloeden. De persoon uit Luxemburg had hier terecht oog voor.

Een dergelijke manier van omgaan met elkaar demotiveert potentiële nieuwe Wikipedianen. Ik hoop dat er bij kritiek of twijfel over mijn eigen bijdragen aan dit lemma iets constructiever wordt opgetreden. Ook ik ben hier gauw weer vertrokken als anderen zich als autoritaire politieagent gaan opstellen, alsof Wikipedia hun bezit is. Picasdre (overleg) 18 nov 2015 16:02 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Woningmarkt. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 19 mei 2019 05:04 (CEST)Reageren