Overleg:Zuid-Korea

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

ze zeggen dat seoel de hoofdstad van heel korea is

eSports maybe?[bewerken]

Moet hier niet een stuk over eSports in korea waaronder starcraft (2) en misschien ook nog League of Legends – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 213.84.193.126 (overleg · bijdragen)

Bomaanslag in Rangoon[bewerken]

Ik mis vermelding van de bomaanslag in Rangoon / Birma in oktober 1983 waarbij veel Zd Koreaanse minister de dood vonden. De aanslag zou beraamd zijn door Noord-Korea. zie wat ik vond: http://www.digibron.nl/search/detail/012e9b0fa0c03d81328a3da9/ministers-z-korea-bij-aanslag-birma-gedood http://leiden.courant.nu/issue/LD/1983-10-10/edition/0/page/1 – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 86.95.87.20 (overleg · bijdragen) 24 feb 2017 12:15

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Zuid-Korea. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 15 jul 2017 22:49 (CEST)

Hoofdstad / 17e district[bewerken]

Op het plaatje van de bestuurlijke indeling is Sejong te zien, als nummer 17. Hierover ontbreekt enige toelichting in de tabel ernaast. Dit behoeft aanvulling. Sejong is een tijdje gepland geweest als nieuwe hoofdstad, maar dat is door het hooggerechtshof verboden. Niettemin zijn inmiddels al vele ministeries verhuisd van Seoel naar Sejong. Het parlement zit echter nog altijd in de hoofdstad.

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Zuid-Korea. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 14 sep 2017 06:39 (CEST)