Overleg:Zweefvliegcentrum Noordkop

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

er is inderdaad wat gecopieerd van de site www.zweef.nl dit is in toesteming gegaan met de maker van het werk. zelf ben ik namelijk lid van de club en heb dit gevraagt aan onze website ondehouder.


ik heb dit ondertussen veranderd. de tekst is nu niet meer gecopieerd.

Kwaliteit artikel[brontekst bewerken]

Ik kwam toevallig terecht op deze pagina en zie hierboven dat er reeds eerder gesproken is over tekst die gekopieëerd zou zijn van de website van de club. Ook ik vind de tekst nogal overkomen alsof het rechtstreeks in de folder of op de website zou kunnen staan. Ze hebben "een prachtig veld", "vanaf dat moment ligt alles in de hand van de vlieger" en "Daarom maken we gebruik van professionele weervoorspellingen".

Verder vind ik dat er nogal wat zaken instaan die wel met zweefvliegen te maken hebben, maar niet specifiek met deze club, zoals de kopjes Op het veld en Het weer. Die horen hier niet thuis, maar in een artikel over zweefvliegen. En ik vind het aantal externe links te hoog, zie hier, daar ga ik er een paar van weghalen. Iemand van jullie club zin om er een wat zakelijker artikel van te maken? Met vriendelijke groet, Vinvlugt 22 sep 2008 21:18 (CEST)[reageer]

Toegevoegde Janus[brontekst bewerken]

Ik heb net de Janus toegevoegd, externe link naar de Janus-C is echter alleen in het engels en dus als externe link beschikbaar.

Dat is niet de bedoeling: zie Help:Gebruik van links. Ik heb het veranderd in een rode link Janus-C. Wikiwerner (overleg) 23 feb 2019 20:10 (CET)[reageer]