Overleg categorie:Film over de Tweede Wereldoorlog

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door DennisPeeters in het onderwerp Categorienaam

Categorienaam[brontekst bewerken]

Hoe ga je dan de grens gaan definiëren tussen bevoorbeeld films over de holocaust en de tweede wereldoorlog of andere dergerlijke, ook zou ik allesinds de categorie oorlogsfilm laten staan, enkele pure holocaust zijn bvb Schindler's List, The boy in the striped Pyjamas en dan heb je nog redelijk gemengde zoals Die Fälscher, the Pianist of Defiance of nu bevoorbeeld die film over die Duitser die bij de Tibetse monikken gaat in de tijd van 1940-1945 en ongeveer op het einde word opgepakt door Engelsen maar voor de rest helemaal niets met de tweede wereldoorlog te maken heeft.

Laat gewoon de categorien die er al zijn, stel bevoorbeeld film over de holocaust en oorlogsfilm, staan en voeg gewoon bij film over de tweede wereldoorlog.

--David-bel 11 jan 2010 21:53 (CET)Reageren

Die over de persoon die in Tibet bij de monikken is gaan zitten, is een fout. Om welke film gaat het hier precies? De overige films die je noemt hebben betrekking op de Holocaust. De Holocaust was een onderdeel van de Tweede Wereldoorlog en valt daarom dus in deze categorie. Het is geen specifieke "oorlogsfilm", maar wel een "Film over de Tweede Wereldoorlog". Je zou dat eventueel verder kunnen uitdiepen naar Categorie:Film over de Holocaust. Dennis P:TW 11 jan 2010 22:24 (CET)Reageren