Overleg gebruiker:145.53.186.136

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door Mwpnl in het onderwerp Dingetje

Dingetje[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

Ik zag je toevoegingen op het artikel Dingetje en heb deze voor het grootste deel ongedaan gemaakt. De reden hiervoor is dat we verwachten dat teksten encyclopedisch relevant zijn, neutraal geschreven zijn en waar mogelijk onderbouwd met bronnen. Je kunt je vast wel voorstellen dat de tekst De tekst is fenominaal, jammer dat het nummer zo ondergewaardeerd bleef, men zou de tekst eens moeten nalezen! Je vraagt je af hoe iemand erop komt aan geen van deze voorwaarden voldoet: de tekst is niet neutraal, geeft een mening en is voor het gros van de mensen niet relevant.

Ook voor wat betreft de toevoeging De inhoud van het nummer is hilarisch en gaat over een chinees restaurant met alle clichees die erbij horen zoals sambal bij? Kloepoek voor thuis, kalendel voor thuis, biel voor meneel, 2 x blaken enz. gelden dezelfde punten.

Ik nodig je van harte uit om zoveel mogelijk informatie op Wikipedia te zetten, maar let er alsjeblieft op dat deze informatie wel voldoet aan een paar "voorwaarden", waarvan ik je met de belangrijkste hierboven al heb laten kennismaken. Op onderstaande pagina's zul je nog wat meer informatie kunnen vinden.

Mocht je nog vragen hebben, reageer dan even hieronder, dan zie ik je reactie vanzelf en zal ik er weer hier op reageren. Groeten, nl:Mark W (Mwpnl) ¦ talk 14 feb 2012 01:17 (CET)Reageren