Overleg gebruiker:185.220.110.154

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Waarschuwing Waarschuwing - Deze internetaansluiting is gebruikt voor vandalisme op Wikipedia.
Beste gebruiker, u raadpleegt Wikipedia anoniem, dus uw internetaansluiting is het enige adres dat we van u kennen. Via deze aansluiting zijn ongewenste bewerkingen gedaan die hieronder staan. Doordat IP-adressen of ranges soms opnieuw worden uitgedeeld, kan het zijn dat deze wijzigingen eerder door een ander gedaan zijn. Ook kan het dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval heten wij u van harte welkom als gebruiker van Wikipedia, voel je vrij en ga je gang!
Maar als u bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen plaatste, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik wordt dit adres geblokkeerd en kunt u niet meer bewerken. Als er sprake was van ernstig vandalisme kan nu direct al een blokkade zijn gegeven.
Oefenen kan in de zandbak. Oefenen in artikelen kan als vandalisme worden beschouwd. Wikipedia heeft een open filosofie. Iedereen kan informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter verwijderd.
  1. 9 mei 2019 13:59 (CEST) 7x ongewenste bewerking op pagina: Robotica
  2. 9 mei 2019 14:20 (CEST) Deels leeghalen van artikel Robotica
  3. 9 mei 2019 14:58 (CEST) Nog een keer
  4. 21 mei 2019 11:25 (CEST) Verschillende vandalistische bewerkingen op o.a. Andijk en Thierry Baudet.
  5. 21 mei 2019 11:34 (CEST) En gescheld op Enkhuizen
  6. 21 mei 2019 19:12 (CEST) Kliederen op Snouck van Loosenpark
    • blok - 1 dag

Robotica[bewerken]

Ik heb je bewerking op bovenstaande pagina teruggedraaid omdat deze geen serieuze bijdrage aan Wikipedia betrof. Hierbij wil ik je er op wijzen dat bij herhaling de kans bestaat dat dit IP-adres zal worden geblokkeerd. Ik raad je aan bovenstaand sjabloon eens door te klikken voor wat hints en tips omtrent het omgaan met Wikipedia. Als je vragen hebt over Wikipedia kun je ook op mijn overlegpagina terecht. Met vriendelijke groet: Equinoxe part5 (Overleg) 9 mei 2019 13:59 (CEST)