Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:212.187.93.223

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Mathonius in het onderwerp Linken naar anderstalige Wikipedia
Hallo, anonieme gebruiker, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!- Whoisinformatie - Bijdragen
Hartelijk dank voor je medewerking aan dit project dat, zoals je waarschijnlijk wel weet, alle menselijke kennis voor iedereen vrij en online toegankelijk wil maken. Jouw bijdragen daaraan zien we met grote belangstelling tegemoet. Wil je in de toekomst echter de speciale zandbak gebruiken voor experimenten? Alle wijzigingen die je opslaat in normale artikelen zijn namelijk direct zichtbaar voor iedere bezoeker. Alvast bedankt!

Welkom voor nieuwkomers - Conventies - Relevantie - Toch een paar regels
(en) Please use the sandbox when you want to experiment with Wikipedia.

  1. 7 dec 2007 17:46 (CET) zb op Geschiedenis van IJsland
  2. 7 dec 2007 17:48 (CET) geklieder op Geld
  3. 5 feb 2009 20:01 (CET) Aanmaken onzinartikel

Sunterklaas[brontekst bewerken]

De pagina Sunterklaas is genomineerd voor verwijdering. Hier vindt u meer informatie over de reden van de nominatie en u kunt er bezwaar tegen de verwijdering maken.

Groet, Tûkkã 7 dec 2007 18:00 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Sunterklaas[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Sunterklaas. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20071207 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 8 dec 2007 01:11 (CET)Reageren

Linken naar anderstalige Wikipedia[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, ik zag dat je in het artikel Drum and bass probeerde een link te plaatsen naar de Engelstalige Wikipedia. Ik heb die bewerking even verbeterd. Op deze pagina kun je aan de hand van mijn wijziging zien hoe je een link kan plaatsen naar een anderstalige Wikipedia. Het belangrijkste is naar mijn mening dat je vóór de taalcode (in dit geval 'en' van Engels) een dubbele punt zet. Als je dat namelijk niet zou doen, zou er een extra interwiki-link ontstaan. Interwiki-links zijn die verwijzingen naar gelijknamige pagina's op anderstalige Wikipedia-projecten (aan de linkerkant, onder het kopje "in andere talen".) Ik heb overigens het sjabloon {{en}} toegevoegd zodat duidelijk is dat het gaat om een link naar een Engelstalig artikel. Dit sjabloon geeft als resultaat: (en) . Veel succes verder op Wikipedia!
Met vriendelijke groet, --Mathonius (overleg) 29 mrt 2010 22:23 (CEST) P.S.: Ik weet niet of het linken naar andere Wikipedia-projecten in het artikel zelf over het algemeen als gewenst wordt ervaren, dus het zou kunnen dat het door anderen juist weer niet wordt gewaardeerd.Reageren