Overleg gebruiker:46.129.86.104

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door Encycloon in het onderwerp Prijsvergelijking
Opgelet Externe link(s)

Beste bezoeker, welkom op Wikipedia. Wikipedia is een encyclopedie. Het is geen verzameling van links naar andere websites. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers & Wikipedia:Wanneer extern linken.

Vlag van Verenigd Koninkrijk English version

Prijsvergelijking[brontekst bewerken]

Hallo IP-gebruiker, welkom! Echter twijfel ik of de inhoud van dit artikel verifieerbaar is in niet zelf betrokken bronnen. Liefst snel toevoegen, anders denk ik dat het artikel genomineerd gaat worden voor verwijdering.

Mocht je trouwens betrokken zijn bij een bedrijf/website uit deze markt, lees dan deze pagina goed door; met name ook het gedeelte over betaald bijdragen. In de praktijk blijkt het zeer lastig om neutraal te schrijven over dergelijke onderwerpen.

Succes. Mvg, Encycloon (overleg) 12 jan 2019 09:52 (CET)Reageren

Mijn twijfel is niet verdwenen en daarom staat het artikel nu op de beoordelingslijst. Eventueel kun je daar inhoudelijk reageren. Zoals gezegd, zonder geschikte (onafhankelijke) bronnen kan dit artikel niet behouden blijven verwacht ik. Over twee weken beslist een moderator of het verwijderd moet worden. Mvg, Encycloon (overleg) 12 jan 2019 10:27 (CET)Reageren