Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:62.131.126.5

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door RonnieV in het onderwerp Hans Warren

Hans Warren[brontekst bewerken]

Beste anonieme bewerker,

Allereerst welkom op Wikipedia. Ik zie dat u druk bezig bent om allerlei zaken rond de strijd tussen Mario Molegraaf en de Zeeuwse Bibliotheek in deze encyclopedie in te brengen. Uw bewerkingen zijn vorige week al teruggedraaid en ook vanavond zijn ze ongedaan gemaakt. Met uw bewerkingen wekt u sterk de indruk dat u Wikipedia als een platform wil gebruiken om mensen persoonlijk te schaden en om de lezer een bepaalde richting op te duwen wanneer deze informatie zoekt over de strijd tussen beide partijen.

Wikipedia is een encyclopedie. Dat wil zeggen dat Wikipedia op een neutrale wijze informatie presenteert over zaken die relevant zijn. Wikipedia is nadrukkelijk geen nieuwsrubriek. In de door u aangedragen verwijzing kwam ik wel iets tegen dat paste bij uw woorden, maar ook een aantal zaken die dat duidelijk niet deden.

Ik krijg de indruk dat u om een of andere reden (te) nauw bij dit conflict betrokken bent. Als dat zo is, wil ik u des te sterker ontraden om hierover bij te dragen. Maar ook als u dat (voor uw gevoel?) niet bent, doet u er beter aan dit onderwerp te laten rusten totdat het stof is opgedwarreld en bekeken kan worden of deze zaak überhaupt enige blijvende betekenis heeft.

Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 13 okt 2015 23:03 (CEST)Reageren