Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:62.163.30.171

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 18 jaar geleden door Sietske

Beste anonieme gebruiker,

Ik zag dat u een artikel over De Andere Wereld geschreven hebt, een programma waar u eindredacteur van bent. Op zich vind ik het erg leuk dat u over uw eigen programma wilt bijdragen. Echter: probeer niet uit het oog te verliezen dat dit een encyclopedie placht te zijn en het artikel dus geen reclamepraatje mag worden voor het eigen programma. Ik heb dan ook flink gesnoeid in het artikel. Misschien zelfs iets te hard - u kunt waarschijnlijk zelf beter beoordelen dan ik of er in de afgelopen 30 jaar items in het programma aan bod zijn gekomen die Nederland op zijn grondvesten heeft doen schudden - en in dat geval nodig ik u graag uit om het artikel nog iets aan te passen.

De wikipediamanier van links maken had u al aardig door, zag ik. Echter toch nog een paar tips:

  • Probeer in de eerste zin meteen duidelijk te maken wat het is, en voor welk land het geldt: ook Vlamingen en een enkele Zuid-Afrikaan werken op de Nederlandstalige wikipedia.
  • Maak meer gebruik van de knop "toon bewerking ter controle" in plaats van direct tussentijds op te slaan; iedere tussentijdse opgeslagen wijziging wordt in zijn geheel op de servers opgeslagen, en belast daarmee de servers meer.
  • Plaats alleen externe links indien ze direct van toepassing zijn op het artikel. De link naar André Manuel hoort dus niet thuis op een artikel over dit radioprogramma.

Ik hoop dat u iets kunt met deze tips. Reageer in het geval van vragen gerust op mijn overlegpagina. Ik antwoord niet altijd even snel, maar ben altijd bereid tot helpen. Groetjes, Sietske Reageren? 2 jan 2006 17:42 (CET)Reageren