Overleg gebruiker:62.59.133.40

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door Nlwikibots in het onderwerp Beoordelingsnominatie Seelter Wipstäite

Bedankt voor je constructieve artikelen en laatste wijzigingen. Ik vind het leuk om deze dingen van jou te lezen, ik hoop dat jij dat ook leuker vind om te doen dan telkens ie in y te veranderen en op a een ^ te zetten. Maak het niet te laat hè, Wikipedia is verslavend. Groeten, Elly 9 dec 2003 01:12 (CET)Reageren


Beste anonieme gebruiker,

Het is de gewoonte op deze wikipedia, om anonieme bijdrages met een nog grotere nauwkeurigheid te bekijken, dan die van ingelogte gebruikers. Pagina's steeds weer terug veranderen, is helaas één van de grotere irritaties op de Wikipedia. Ik vraag u dan ook om hier voorzichtig mee om te gaan.

Betreffende stadsfries e.d.: Het probleem is dat iedereen wel kan roepen dat hij of zij een groot expert is op een bepaald gebied. Bronnen (vooral bij nog onbekende gebruikers) zijn daarom ook essentieel. Ik laat nu dialectgroep 9 staan zoals het is en ga morgen de nodige bronnen bestuderen. Laten we hopen dat de volgende keer u meer overleg pleegt. Elk begin is moeilijk en ik nodig u van harte uit om uzelf als gebruiker te registreren.

Met vriendelijke groet,

jeroenvrp 9 dec 2003 02:06 (CET)Reageren

Beoordelingsnominatie Seelter Wipstäite[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Seelter Wipstäite dat is genomineerd door AnarchistiCookie.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20191122#Seelter Wipstäite en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 22 nov 2019 23:56 (CET)Reageren