Overleg gebruiker:77.249.199.192

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Chris in het onderwerp Een edit
Blokkade Blokkademelding - vanaf dit IP-adres kan de encyclopedie niet meer worden bewerkt
Vanaf of via dit vaste IP-adres werden enkel ofwel overwegend vandalistische bewerkingen gedaan en/of bewerkingen die de opbouw van de encyclopedie ernstig verstoorden. Daarom is de bewerkingmogelijkheid geblokkeerd. De exacte blokkadereden is hier te vinden. De daar genoemde moderator kan ook meer uitleg verschaffen. Als u via dit IP-adres op Wikipedia inlogt en de bewerkingsrechten hersteld zou willen zien dan kunt u het volgende ondernemen:
  • Stel vast welke persoon die toegang heeft via dit IP-adres verantwoordelijk is voor het vandalisme en neem zelf maatregelen om dat misbruik in de toekomst te voorkomen.
  • Stuur een e-mail met vermelding van het betrokken IP-adres en het genoemde blokkadenummer via het contactformulier, beschrijf het probleem en wat u eraan gedaan hebt om het op te lossen en verzoek om opheffing van de bewerkingsblokkade. Het is het handigst daarbij een contactadres te geven waartoe de moderatoren zich bij nieuwe problemen kunnen wenden.
  1. 9 jun 2008 10:32 (CEST) Opnieuw plaatsen van procedureel verwijderd NE artikel Machinisme, hierop vervolgens het verwijdersjabloon weghalen
  2. 26 sep 2008 20:21 (CEST) reincarnatie van pov-account Meesp (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren); met checkuser bevestigd dat IP-adres waarmee tevens hetzelfde werd gedaan (pov, linkspam, schelden) Dokelaar (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren) erbij hoorde.
    • ivm langdurig doorgaand structureel de opbouw van de encyclopedie verstoren blok onbepaalde tijd voor de accounts en 1 jaar blok voor de IP adressen.

Een edit[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Machinisme. Je hebt hier meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Je kan deze knop meerdere keren gebruiken, voordat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip! EdBever 26 apr 2008 09:28 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Machinisme[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Machinisme. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080426 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 27 apr 2008 02:02 (CEST)Reageren

Een edit[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker,

Bedankt voor je bijdragen. Je hebt meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Je kan deze knop meerdere keren gebruiken, voordat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip! Chris(CE) 10 jun 2008 19:46 (CEST)Reageren