Overleg gebruiker:81.171.112.61

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 19 jaar geleden door Sietske
Welkom op Wikipedia!

Wikipedia is bedoeld als een vrij beschikbare, vrij bewerkbare en neutrale encyclopedie voor iedereen. Hoewel iedereen van harte is uitgenodigd om Wikipedia te bewerken, vond een medewerker aan de encyclopedie een of meer van uw bewerkingen niet constructief. Deze bewerking(en) is/zijn daarom teruggedraaid of verwijderd. Experimenteren en oefenen met bewerken kan in een speciaal daarvoor bedoelde pagina, die de Wikipedia-zandbak wordt genoemd. Klik hier om naar de zandbak te gaan.
Zie ook: welkom voor nieuwkomers.

Beste gebruiker, zou u zich kunnen registreren, dan wordt overleg makkelijker. Dankuwel. Bas Veerman 22 mrt 2005 19:34 (CET)Reageren


Ook hilary ann duff is spielerei. ten tweeden male: zandbak, aub. Evanherk 22 mrt 2005 19:54 (CET)Reageren

Een paar tips: Alle namen van een persoon moeten met een hoofdletter: Hilary Ann Duff zou je artikel dus moeten heten. Haar films en albums moet je in het artikel zelf noemen. zes keer een nieuw verkeerd beginetje maken schiet niet zo op. Registreer je even, dan wordt alles makkelijker. 22 mrt 2005 20:00 (CET)

Beste Lyke, Vrijwel alles wat je nu doet is goed bedoeld maar in deze vorm ongeschikt voor opname. Iets langer nadenken over een goede titel, voor je begint te typen, hele zinnen maken, etc. We moeten het anders allemaal zo weer weghalen en dat is jammer voor ons en nog jammerder voor jou, want je kunt natuurlijk best een beter artikel schrijven!

Hoi Lyke,

Ik heb ook eens naar je tekstje gekeken. Er zit best potentie in, dus ik zou zeggen: probeer er wat van te maken. Het artikel zou ik gewoon Hilary Duff noemen, dat is haar meest gebruikelijke naam. In het stukje zelf kun je haar volledige naam dan wel zetten. Het artikel over Johnny Depp heet tenslotte ook geen John Christopher Depp II... 🙂. Een paar tips:

  • Druk op de knop "toon bewerking ter controle" in plaats van op "pagina opslaan" als je wilt kijken hoe je verhaal er nu uitziet. Al jouw opgeslagen wijzigingen moeten door andere mensen weer nagekeken worden op fouten enzovoort. Dus hoe minder keren je opslaat, des te meer tijd spaart het de rest van de mensen die op wikipedia bezig zijn.
  • Ik zag je wist-je-datjes die je gemaakt hebt. Ik vind het zelf wel grappig om te lezen, maar ik kan me voorstellen dat veel andere mensen op wikipedia het "niet serieus genoeg" vinden, om hoofdzakelijk te lezen over de lievelingskleur, het lievelingseten en de hoeveelheid schoenen van Hilary. Heb je ook informatie over de voorgeschiedenis van Hilary? Zoals het moment waarop ze begon met acteren, waarom ze op zo'n jonge leeftijd al zo bekend is geworden - is dat dankzij haar moeder, of is ze ontdekt toen ze in een toneelstuk op school speelde ofzo? Waarom is ze begonnen met zingen? Heeft ze dingen gedaan waarmee ze negatief in het nieuws kwam? Is ze ambassadeur van een of ander fonds? Loopt de serie Lizzie McGuire nog, of is ze daar intussen te oud voor? Worden alle films waar ze in speelt, door haar moeder geproduceerd? Wees creatief, ik verwacht er veel van!

Groetjes, Sietske 23 mrt 2005 11:17 (CET)Reageren