Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:81.243.232.124

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door LeRoc in het onderwerp Foto's De Paal/Station De Klinge

Foto's De Paal/Station De Klinge[brontekst bewerken]

Hallo.


Ik zie dat u enkele interessante bijdragen gedaan heeft aan de artikelen Paal (Stekene) en Station De Klinge op Wikipedia. Bedankt hiervoor. Ik zou u willen vragen: heeft u misschien foto's van De Paal of Station De Klinge die u beschikbaar zou willen stellen? Of zou u misschien deze foto's willen maken? Bijvoorbeeld de kleuterschool van De Paal, een grenspaal, het voormalige douanegebouw Leonidas of het voormalige stationsgebouw van De Klinge. Deze foto's zouden een interessante aanvulling zijn op de artikelen.

Er zijn 2 belangrijke voorwaarden:

  • Het moeten foto's zijn die uzelf gemaakt heeft, of waar u de auteursrechten op bezit. (Foto's die u op internet vindt, zijn in het algemeen niet toegestaan.)
  • U moet bereid zijn om de foto's "vrij te geven": iedereen kan deze foto's dan vrij gebruiken. Eventueel kunt u aangeven dat men verplicht is uw naam als fotograaf aan te geven.

Ook als u nog meer artikelen zou willen schrijven over onderwerpen binnen de gemeente Stekene, dan zouden wij daar zeer in geïnteresseerd zijn. In dat geval zou ik u ook willen aanraden onze Tips voor het schrijven van een goed artikel te lezen. Hier staat veel handige informatie in.


Met vriendelijke groet, LeRoc 14 mei 2010 10:56 (CEST)Reageren

PS Als u op dit bericht wilt antwoorden, dan kan dit door op "Bewerk" te klikken bovenaan deze pagina, en uw antwoord hieronder te zetten. Ik krijg dan automatisch bericht dat u geantwoord heeft.