Overleg gebruiker:83.83.247.170

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Lexw

Over mijzelf: Ik ben Maaike van Driessche. En ben geboren op 18-7-1996 Ik heb een Schisis en diabetes(het is niet leuk, maar je moet er mee leven) Ik hou heel erg van: dieren, zingen (daarom zit ik op zangles),hockey en hoogwaarschijnlijk nog meer wat ik niet kan onthouden en o ja ik hou ook nog van sommige andere sporten. mijn lievelingsmuziek is tupac p!nk avril enz.

Dag Maaike. Welkom op wikipedia. Houdt je er een beetje rekening mee dat dit niet jouw pagina is, maar die van een anoniem ip-adres? Als je wilt kun je een gebruikersnaam aanvragen, en dan heb je wel een iegen pagina.
Maar.... dit is geen Hyves, geen chatsite, geen vriendenclub. Het is een Encyclopedie, en da's toch wat anders.
Tjuus, Kleuske 18 nov 2008 19:54 (CET)Reageren
Nog even een kleine aanvulling: omdat dit een encyclopedie is, willen we het wel graag serieus houden. Overlegpagina's zijn er om te overleggen over de inhoud van artikelen. Onzinnige opmerkingen zoals het vermelden dat Australië‎ een operahuis aan een rivier met een brug heeft, en daarvoor speciaal de pagina Overleg:Geschiedenis van Australië‎ aanmaken, worden dus niet echt op prijs gesteld. Als je serieus wilt bijdragen ben je welkom, maar anders hebben we liever dat je gaat chatten op MSN, Hyves, of wat dies meer zij. Groeten, Lexw 18 nov 2008 21:51 (CET)Reageren