Overleg gebruiker:84.196.48.10

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Waarschuwing Waarschuwing - Dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikipedia.
Beste gebruiker, u raadpleegt Wikipedia anoniem, dus uw IP-adres is het enige wat we van u weten. Via dit adres zijn ongewenste bewerkingen gedaan die hieronder staan. Doordat IP-adressen of ranges soms opnieuw worden uitgedeeld, kan het zijn dat deze wijzigingen eerder door een ander gedaan zijn. Ook kan het dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval heten wij u van harte welkom als gebruiker van Wikipedia, voel je vrij en ga je gang!
Maar als u bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen plaatste, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik wordt dit adres geblokkeerd en kunt u niet meer bewerken. Als er sprake was van ernstig vandalisme kan nu direct al een blokkade zijn gegeven.
Oefenen kan in de zandbak. Oefenen in artikelen kan als vandalisme worden beschouwd. Wikipedia heeft een open filosofie. Iedereen kan informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter verwijderd.
  1. 22 sep 2021 09:52 (CEST) Geklieder op Leopold II van België
  2. 22 sep 2021 09:53 (CEST) Nogmaals
  3. 24 sep 2021 14:25 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Profeten van de islam
  4. 5 okt 2021 10:54 (CEST) Oefenen op pagina Snelheid
  5. 6 okt 2021 11:27 (CEST) Ongewenste bewerkingen op pagina Rozen
    • blok - 3 dagen

Oktober 2021[brontekst bewerken]

Stop icoon met klok
Een anonieme gebruiker met dit IP-adres is voor 1 dag geblokkeerd. Dit betekent dat u met dit IP-adres geen bewerkingen meer kunt maken voor de duur van de blokkade. Zodra de blokkade verlopen is, nodigen wij u graag uit om een constructieve bijdrage te leveren.
Indien u reeds over een gebruikersaccount beschikt, kunt u mogelijk, als u niet betrokken bent bij deze blokkade, als gebruiker inloggen.. Daniuu 5 okt 2021 11:22 (CEST)[reageer]