Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:84.24.89.170

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 19 jaar geleden door Vijverln

Beste anonieme gebruiker,

Welkom op Wikipedia!

Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgen een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:

  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Wikipedia:Zandbak.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de beginnetjes. Wellicht kunt u een artikel daar met uw expertise uitbreiden.
  • Lees de conventies en de wikiquette van Wikipedia.

Veel plezier en succes namens alle wikipedianen!

Wil je alsjeblieft de "Toon bewerking ter controle"-knop gebruiken en niet na elke wijziging de pagina opslaan? Alle anonieme wijzigingen worden namelijk gecontroleerd, en je geeft ons veel extra werk zo. Misschien is het een idee om een gebruikersnaam te nemen? Galwaygirl 7 mei 2005 22:52 (CEST)Reageren

Imitaties Kopspijkers[brontekst bewerken]

Hoi, ik heb gezien dat je erg fanatiek de lijst van imitaties aanvult. Ik vermoed dat je er een DVD van hebt ;-). Alleen, hoort een homoseksuele barkeeper of een junk wel tot de imitaties? Meestal wordt een BN-er of een bestaand persoon geïmiteerd. Een barkeeper is dan misschien meer een typetje. Vijverln 8 mei 2005 21:44 (CEST)Reageren

Hoi, ik heb maar liefst 2 DVD's van Kopspijkers ;-). Misschien heb je wel gelijk wat die typetjes betreft, en is het overdreven om de lijst daarmee aan te vullen. Dit deed ik in eerste instantie om aan te geven wie nou welk typetje speelt, maar waarschijnlijk zien veel mensen dit ook al als ze Kopspijkers zien (ze kunnen het bijvoorbeeld horen aan de stem, ze kijken goed naar het gezicht). Misschien dat ik die er inderdaad toch weer uithaal. Maar ik zag ook dat er nog een hoop geïmiteerde BN-ers ontbraken in de lijst! :-)