Overleg gebruiker:ABAB4life

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door PatrickVanM

Deze gebruiker is voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan de encyclopedie niet meer bewerken.
ABAB4life (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | CA | cross-wiki)verwijderde bijdragen


Ongewenste gebruikersnaam

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen. Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Ook niet toegestaan zijn gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens, verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia", namen die verwarring met bekende personen opleveren, en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Bedrijfsnamen zijn niet toegestaan als gebruikersnaam. Meer uitleg in het blok hierboven. PatrickVanM 21 nov 2007 12:55 (CET)Reageren

Uitleg verwijdering Abab[brontekst bewerken]

Beste ABAB4life, welkom op Wikipedia! Ik zag dat je het artikel Abab hebt aangemaakt. Tot mijn spijt heb ik dit artikel moeten verwijderen. Het is op Wikipedia niet de bedoeling zomaar teksten van websites van organisaties te knippen en plakken. Dit heeft twee redenen:

  1. Op Wikipedia is het heel erg belangrijk neutraal te blijven. Een organisatie zal zichzelf vaak niet neutraal beschrijven. Woorden als bijvoorbeeld toonaangevend en ambitieus horen thuis in een reclamefolder maar zijn niet encyclopedisch.
  2. Jouw artikel schendt de auteursrechten van http://www.accountant-gelderland.nl/. We zijn hier op Wikipedia vrij streng met auteursrechten, omdat we gebruikmaken van de GNU-licentie voor vrije documentatie. Op deze manier kunnen we onze informatie vrij beschikbaar maken voor iedereen. We moeten alleen wel zorgen dat er geen auteursrecht meer op de tekst op Wikipedia zit, of dat de auteur de tekst vrijgeeft onder de GNU-licentie voor vrije documentatie (dit houdt onder meer in dat de tekst door anderen naar believen bewerkt en verspreid kan worden, ook voor commercieel gebruik).

Als je het artikel hebt aanpast en je denkt dat het nu wel in Wikipedia past, kun je het opnieuw toevoegen. Als je toch nog vragen hebt, kun je altijd op mijn overlegpagina terecht. Groeten, Koen Reageer 21 nov 2007 12:46 (CET)Reageren

Het is niet de bedoeling dezelfde tekst op nieuw te plakken. Het is reclame, Wikipedia is geen reclamemedium. Koen Reageer 21 nov 2007 12:53 (CET)Reageren
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 21 nov 2007 13:04 (CET) Wederom aanmaken reclameartikel Abab