Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Akelei

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door Eve in het onderwerp SpangaS

SpangaS Seizoen 4[brontekst bewerken]

Hoi Akelei, aangezien je informatie uti het SpangaS Magazine komt, kunnen we dit nog niet gebruiken. Daarbij komt ook dat er vanaf september pas écht nieuwe informatie over het nieuwe seizoen van SpangaS bekend mag worden. Het SpangaS Magazine wordt puur gebruikt als reminder voor het 4e seizoen. Tenslotte staat het vol met spoilers. Ik hoop op je begrip. Deze informatie is dus op dit moment nog niet van toepassing. Groet! SpangaS.

Toverland[brontekst bewerken]

Hi Akelei,
bedankt voor je toevoeging op Toverland. Ik vind het vervelend maar ik heb hem toch moeten verwijderen aangezien de stijl en inhoud niet neutraal/encyclopedisch waren. Laat je niet tegenhouden en probeer het nog eens! Let er daarbij op dat je feiten presenteert (met bron) en geen waardeoordelen geeft. Als je vragen hebt kun je die altijd stellen op mijn overlegpagina.
Groeten, JZ85overleg 9 jul 2010 09:11 (CEST)Reageren

SpangaS[brontekst bewerken]

Hoi Akelei, bovenaan het artikel SpangaS staat, zodra je op "bewerken" hebt geklikt, overduidelijk te lezen dat het niet is toegestaan de samenvattingen van de seizoenen toe te voegen. Deze zijn in dezelfde letterlijke vorm al vele malen eerder verwijderd omdat het hier om auteursrechtelijk beschermde en niet-encyclopedische teksten gaat. Dringend verzoek dus om deze niet opnieuw toe te voegen. Dank voor je begrip, vriendelijke groet, eVe Roept u maar! 26 sep 2010 18:54 (CEST) . Hoi Akelei er was geen SpangaS op 22 december 2014 van 22 december t/m 3 januari 2015 is er geen SpangaS maar CupCakeCup dus ik heb hem weer teruggedraaid. Groetjes Kenan 3073 24 december 00:18 (CEST)Reageren