Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Bertrand95

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door Romaine

Hallo Bertrand95, Dank voor het schrijven van het artikel over het Belgisch Nationaal Infanteriemonument. Ik heb het artikel gelezen en wil je graag wat feedback geven om je artikel te verbeteren. Ik let daarbij op de kwaliteitsstandaarden van Wikipedia. De aandachtspunten:

  • Intro: De eerste zin en inleiding dienen het artikel kort en kernachtig samen te vatten. Dat doet het niet helemaal, voeg toe aan 1e zin: "in de Belgische stad Brussel". En "links van het Justitiepaleis" is niet een geschikte aanduiding in een artikel, anders aanduiden.
  • Links: prima! In een artikel linken we een onderwerp in principe maar één keer.
  • Kopjes: prima!
  • Referenties: Referenties dienen ingevoegd te worden achter de betreffende zin waarvoor een referentie als bron gebruikt is. Voeg een referentie in door achter een zin de cursor te zetten en op "Citeren" te klikken. Als referentie kunnen géén artikelen van Wikipedia gebruikt worden. Zoek een andere bron waaruit het blijkt.
  • Overige: Verschillende zinnen zijn te weinig zakelijk geformuleerd, bv "Het ontwerp van het monument oogt heel imposant in het voorbij lopen." Woorden als "indrukwekkende", "imposant", "merkwaardig", "door niemand minder dan" horen niet thuis in Wikipedia-artikelen omdat ze wollig taal gebruik en/of niet neutraal zijn.

Zorg dat je deze feedback uiterlijk 23 april hebt geïmplementeerd. Romaine (overleg) 25 mrt 2019 05:34 (CET)Reageren