Overleg gebruiker:Cyril de eerste

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Waarschuwing organisatie Waarschuwing - vanuit deze organisatie is vandalisme gepleegd op Wikipedia
DAG

Beste anonieme gebruiker, momenteel surft u via het netwerk van uw organisatie. Iemand heeft vanaf hier vandalisme gepleegd op Wikipedia. Door het mogelijk grote aantal gebruikers achter dit IP-adres is het mogelijk dat deze waarschuwing voor iemand anders bedoeld is. Als u niets met het vandalisme te maken hebt moedigen wij u aan uw verworven kennis op Wikipedia te plaatsen. Voel u vrij en ga uw gang!

Maar: als u iemand bent die bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen maakte, dan geldt deze waarschuwing.
Wanneer het vandalisme doorgaat kan besloten worden de internetaansluitng te blokkeren. Iedereen die via deze aansluiting inlogt kan dan niets meer wijzigen. Het lezen van de encyclopedie is wel nog mogelijk. Wilt u niet gestoord worden door de blokkades dan kunt u een gebruikersnaam aanmaken (niet via dit IP-adres). Verantwoordelijken binnen deze organisatie kunnen hier verdere informatie krijgen: Informatie voor beheerders van publieke computers.

Standaardbrief in geval van vandalisme
  1. 30 aug 2007 11:31 (CEST) "leuk" geklieder op Jan Peter Balkenende
  2. 30 aug 2007 11:45 (CEST) nogmaals op Jan Peter Balkenende

Dag (gratis krant)[bewerken]

Graag het reclame-sjabloon laten staan tot het eind van de procedure. GijsvdL 11 apr 2007 13:17 (CEST)

Vooral daar deze gebruiker een journalist is die voor deze krant (DAG ) werkt, zie hier. Rahier overleg 28 nov 2008 00:14 (CET)

Jan Peter Balkenende[bewerken]

Sorry Cyril, maar Wikipedia is niet de plek voor moppen over bekendheden. Erg flauw, ik weet het, maar dit is een encyclopedie, geen moppenboek. Vriendelijke groeten, Willemo 30 aug 2007 11:50 (CEST)

Erg flauw, en een kwalijk voorbeeld is het al helemaal, als een journalist zogezegde 'voor de grap' maar feitelijk 'om den brode' Wikipedia aan het bekladden is .. Zie het dag.nl artikel. Wees verzekerd dat zo'n 'grap' (sic) vele malen herhaald wordt/werd, ten koste van de tijd en het geduld van vele goedmenende Wikipedianen... - Rahier overleg 27 nov 2008 23:49 (CET)