Overleg gebruiker:Dea2CV

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Gtk-dialog-info.svg   Welkom op Wikipedia, Dea2CV!


Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgt een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:


  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Zandbak.
  • Je kunt naar wens Wikipedianen naar expertise aanvullen met je eigen gegevens.
  • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden al overleg over is geweest. De overlegpagina kun je bovenaan elk artikel als apart tabblad vinden.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de Beginnetjes. Wellicht kun je een artikel daar met je expertise uitbreiden.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". (Dat kan alleen na registratie.) Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kun je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus ~~~~.
  • Lees de conventies en de wikiquette van Wikipedia.


Veel plezier en succes namens alle Wikipedianen!

Veel plezier hier --Algont 4 okt 2005 20:24 (CEST)


Welkom[bewerken]

Hoi Dea2CV, welkom bij Wikipedia. Ik zag een paar dagen geleden patronaat voorbijkomen. Zo'n 10 jaar geleden ben ik er weleens geweest omdat een collega het er keer op keer over had. Veel wikiplezier verder toegewenst! Chris(CE) 8 okt 2005 19:57 (CEST)

Hoi Chris, bedankt voor je welkom! Ik ben nog druk bezig alles te ontdekken, maar langzaam aan gaat dat wel lukken. Ik werk als vrijwilliger in het Patronaat en vond het de hoogste tijd dat dit poppodium, naast Melkweg en Paradiso, ook op Wikipedia ging verschijnen. Misschien leuk om een poppodia-subcategorie ofzo te maken?! Die zet ik op mijn lijstje :-) Dea2CV 8 okt 2005 20:06 (CEST)

Dea, ik zie dat ik een vraag van jou op mijn overlegpagina over het hoofd had gezien. In een paar minuten waren 2 vragen gepost en ik had de jouwe niet in de gaten. Excuus daarvoor. Ik heb hem inmiddels daar beantwoord. Vriendelijke groet. Chris(CE) 15 okt 2005 15:12 (CEST)