Overleg gebruiker:Dorien van Schie

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door MoiraMoira in het onderwerp Reactie en uitleg
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 16 apr 2012 19:45 (CEST) doorgaand reclameteksten en linkspam plaatsen

Externe links op Webwinkel[brontekst bewerken]

Opgelet! Externe link(s)

Beste Dorien van Schie, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Webwinkel, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

MoiraMoira overleg 4 nov 2011 11:59 (CET)Reageren

Het is ook niet de bedoeling om in de lemmata reclame te plaatsen. Dit is een encyclopedie en alvast dank voor uw begrip. MoiraMoira overleg 4 nov 2011 12:08 (CET)Reageren
Herhaald verzoek om hier mee op te houden. MoiraMoira overleg 4 nov 2011 12:27 (CET)Reageren
Dit is het laatste verzoek hiertoe wat ik u geef. MoiraMoira overleg 16 apr 2012 19:26 (CEST)Reageren

Reactie en uitleg[brontekst bewerken]

Ik snap de waarschuwing niet. Ik heb de pagina van Durk Jan de Bruin aangepast, maar had niet de indruk dat ik iets fout deed. Het is een update van zijn activiteiten. Nu lijkt het namelijk net of hij sinds 2000 niets meer gedaan heeft. Ik vind een waarschuwing dan ook wel heel onaardig en onterecht.

Zo onaardig is dat helaas niet omdat u eigenlijk enkel met uw account reclame doorgaand maakt voor mijnwebwinkel. Dat is geen incident maar herhaald - u deed het hier in het lemma webwinkel op 4/11/11; zette linkspam voor dat bedrijf vervolgens daar ook bij hier even later. U ging vervolgens reclame maken voor mijnwinkel.nl in het lemma PostNL hier. Daarna zette u "voorbeelden (waaronder weer dat mijnwinkel) neer in het lemma Webwinkel hier. En tot slot op vier november herplaatste u de verwijderde reclamelink voor webwinkelstarten op PostNL [1]. In februari breidde u het artikel over de eigenaar van die site uit maar maakte daar tevens wel een nogal promotionele niet echt neutraal encyclopedisch verhaal van en in april ging u ook daar weer de webwinkel link plaatsen. U begrijpt wellicht dat dit allemaal bijelkaar niet echt strookt met het doel van een encyclopedie. Wilt u reclame maken voor deze persoon en diens zakelijke activiteiten doe dat dan alstublieft elders en respecteer de encyclopedie. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 17 apr 2012 10:35 (CEST)Reageren

Beste MoiraMoira. Ik heb geen intentie om reclame te maken voor deze man. Wel schrijf en update ik op verzoek zijn Wiki. Dit was de eerste keer (november) dat ik iets voor Wikipedia doe en dus ben ik onervaren. Ik snap eigenlijk niet wat u met lemma bedoelt, dus vind dit alles bij elkaar een beetje balanceren. Ik vind het allemaal heel onduidelijk wat wel en niet mag. Aangezien dit niet mijn werk, noch mijn hobby is, was ik inmiddels alweer vergeten dat ik geen externe links mocht plaatsen. Heel vervelend voor u, maar eigenlijk gewoon een domme fout. De tekst vond ik zelf niet reclamisch. U kennenlijk wel. Al die spelregels zijn voor u misschien gesneden koek, maar voor mij niet. Het is niet netjes misschien, maar ik was het stomweg vergeten dat ik geen externe link mocht plaatsen, omdat ik me doorgaans meer druk maak over andere dingen. Bij deze daarvoor mijn excuus.