Overleg gebruiker:Draghar

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Ik plaats mijn reactie toch maar hier... welkom op wikipedia als eerste. Ik wilde dit berichtje al schrijven dus daarom doe ik het ook maar en schrijf ik het niet als reactie op mijn eigen overleg wat gebruikelijk is.

Je hebt het artikel Panzer 35(t) aangemaakt en ik heb de nodige aanpassingen daaraan verricht, maar het was op zich al zéér redelijk in orde. Het enige wat ik eigenlijk even uit wil leggen is het gebruik van sjablonen: je had in het sjabloon aan de bovenkant op basis van de Engelse wikipedia wat extra informatie toegevoegd, dit is helaas niet mogelijk: de regels "naam=...", "primair=...", enz. worden door het sjabloon omgezet in het informatieblokje in een mooie leesbare vorm. Als je echter zelf informatie er aan toe wilt voegen is dat niet mogelijk, dat moet dan bij het sjabloon gebeuren (in dit geval Sjabloon:AFV). zaken als vering worden dus niet geïnterpreteerd tenzij dit ook in het sjabloon als zodanig aangebracht is. Ik hoop dat je het begrijpt en er iets aan hebt. --Pepijn 8 okt 2006 21:35 (CEST)

Pepijn geeft niks inmiddels ziet het goed uit en ik denk dat ik het hierbij laat, mijn Wiki bewerk kennis is nog vrij laag moet ik eerlijk toegeven zoals het sjabloon veranderen. Ik zal daar eens gaan kijken moet lukken denk ik aangezien ik wel goed thuis ben in HTML/XML en PHP moet dit een eitje zijn.
het is inderdaad niet ingewikkeld, maar in het begin moet je het toch maar even doorhebben, evenals met het aanbrengen van dingen als categorieën en taallinks, succes ermee --Pepijn 8 okt 2006 21:42 (CEST)
Dat zal vast goedkomen ik moet gewoon goed kijken naar voorbeelden in andere pagina's en wat anderen eventueel veranderen aan de door mij opgestarte --Draghar

Afbeeldingen[bewerken]

Ter informatie[bewerken]

Beste Draghar,

Bedankt voor het uploaden van afbeeldingen naar Wikipedia. Een medegebruiker heeft echter één of meer door u geuploade afbeeldingen genomineerd voor verwijdering.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?".

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven.
In reactie hierop: Je hebt een aantal afbeeldingen op de Nederlandse Wikipedia geupload waarvan je de grootte veranderd hebt. Dit is gelukkig niet nodig. De afbeelding die op de Engelse Wikipedia stond staat in Commons, dit kun je zien als je op de afbeelding drukt klik. Er staat namelijk een balkje Commons onder. Het voordeel van op Commons uploaden is dat afbeeldingen dan vanaf iedere Wikipedia gemakkelijk te linken zijn. Als iemand anders een afbeelding dus op Commons heeft gezet kunnen wij hier dankbaar gebruik van maken. De code [[image:Panzerkampfwagen 38 3.jpg]] zal de afbeelding gewoon vanaf commons plukken. Het uploaden van plaatjes op de Nederlandse Wikipedia is dus alleen nodig als ze nog niet in commons staan en dan nog is uploaden bij Commons het handigst omdat dan ook andere talen hier gebruik van kunnen maken.
Over het zelf schalen naar de juiste grootte, ook dit is niet nodig. Dit gebeurt namelijk automatisch door de software door |250px of een andere grootte toe te voegen. Zo kun je dus:

Panzerkampfwagen 38 3.jpg Panzerkampfwagen 38 3.jpg Panzerkampfwagen 38 3.jpg Panzerkampfwagen 38 3.jpg

Ik heb nu de afbeelding die in het artikel Panzerkampfwagen 38(t) stond vervangen door de afbeelding van Commons dus ik denk dat de drie door jouw geüploade afbeeldingen verwijderd kunnen worden, als je het hier niet mee eens bent kun je bezwaar maken op de eerdergenoemde lijst. --Pepijn 13 okt 2006 22:57 (CEST)