Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Driversseat

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Maniago in het onderwerp Sjablonen
Waarschuwing

Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen.

Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

Hallo Driversseat.

Het is op Wikipedia verboden om teksten van andere websites letterlijk over te nemen. Dat is auteursrechtenschending, en kan Wikipedia in ernstige problemen brengen. Zie ook wikipedia: auteursrechten. Om deze reden is je artikel Erwin Bothof genomineerd voor verwijdering. Als je het wilt behouden, zal je de tekst in eigen woorden moeten herschrijven. Bovenstaand sjabloon bevat veel links naar handige pagina's die je op weg kunnen helpen.

Mvg. **Man!agO** 19 jan 2008 10:01 (CET)Reageren

Sjablonen[brontekst bewerken]

Hallo Driversseat.

Het is eveneens niet toegestaan om sjablonen waarmee een verwijderingsnominatie wordt aangeduid zomaar weg te halen. Dit weghalen van het sjabloon kan enkel worden gedaan door een moderator, of door de gebruiker die het artikel oorspronkelijk had genomineerd (in dit geval ben ik dat). Je kan je kritiek op de nominatie kenbaar maken op de Verwijderlijst. Nogmaals weghalen van het sjabloon zal worden gezien als vandalisme.

**Man!agO** 19 jan 2008 10:07 (CET)Reageren

Beste gebruiker, ik kom er nu achter dat het auteursjabloon (wederom) is verwijderd. Ik was in de veronderstelling dat dit artikel nog niet was genomineerd en heb er dus een 'nog niet gereed' sjabloon aan gehangen. Ik heb toch ook het auteursjabloon maar weer even teruggezet, want dit mag niet zomaar worden verwijderd. Hierbij dus ook een vandalismewaarschuwing.
groet, ArjanHoverleg 22 jan 2008 16:29 (CET)Reageren
Sorry dat ik me er even mee bemoei, maar Driversseat is volgens mij onschuldig. Het sjabloon is vandaag weggehaald door een anoniem (zie hier) **Man!agO** 22 jan 2008 18:13 (CET)Reageren