Overleg gebruiker:DustSpinner/Artikel genomineerd voor verwijdering

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
FAQ:
Mijn artikel is genomineerd voor verwijdering! Waarom?

Uw artikel is genomineerd voor verwijdering. Waarom is het artikel genomineerd?

Uw artikel is genomineerd voor verwijdering. Hieronder staan de meest voorkomende redenen.

Uw artikel is genomineerd voor verwijdering omdat deze op een wervende manier is geschreven.

Wikipedia is een vrije en open encyclopedie. Wij verschaffen vanuit een neutraal standpunt informatie aan gebruikers over de hele wereld. Wikipedia is uitdrukkelijk geen gratis reclameplaats. Wij zijn onafhankelijk en proberen op een neutrale manier informatie te verschaffen. Reclame of promotie past hier niet in.

Denkt u toch dat uw artikel relevant is? Pas dan of uw tekst aan zodat deze neutraal is. Leest u alstublieft wel onderstaande opmerkingen alvorens hieraan te beginnen.

Opmerking 1: Wikipedia is geen gouden gids / telefoonboek. Wij zijn geen verzameling van bedrijven of personen. Lees daarom goed onze richtlijnen m.b.t. uw onderwerp door. Uw artikel kan nadien alsnog verwijderd worden -ookal voldoet deze aan onze richtlijnen- omdat het onderwerp niet relevant is voor Wikipedia. Relevantie voor bedrijven, instellingen en organisaties & Relevantie voor personen.
Opmerking 2: De ervaring leert dat het neutraal schrijven over een onderwerp over uzelf of waar u nauw bij betrokken bent zeer moeilijk is. Wees daarom altijd bedacht dat uw artikel nadien alsnog verwijderd kan worden omdat deze alsnog niet neutraal is.

Indien u artikel niet of onvoldoende aanpast, kan het artikel na twee weken op de verwijderlijst te hebben gestaan, verwijderd worden. U en andere gebruikers kunnen op de verwijderlijst een reactie geven op de nominatie voor verwijdering.
Let echter wel op het volgende: De verwijderlijst is geen stemming. U en andere gebruikers kunnen een reactie geven op de nominatie. Het uiteindelijke oordeel van verwijdering ligt bij de Moderator. De moderator kan deze reacties meeweegen in zijn oordeel van verwijdering. De eindbeslissing ligt echter bij de moderator. Het kan dus best zijn dat er 15x 'tegen verwijdering' staat, maar dat de moderator het artikel alsnog verwijderd.

Artikel past niet in Wikipedia[brontekst bewerken]

Uw artikel is genomineerd omdat ik denk dat dit artikel niet relevant is voor Wikipedia.

Op de pagina van de richtlijnen over relevantie, hier te vinden, staat exact wat wel en wat niet relevant is voor onze encyclopedie.

Het artikel staat twee weken ter beoordeling op de verwijderlijst. U kunt op deze verwijderlijst een reactie geven op deze nominatie voor verwijdering.
Let echter wel op het volgende: De verwijderlijst is geen stemming. U en andere gebruikers kunnen een reactie geven op de nominatie. Het uiteindelijke oordeel van verwijdering ligt bij de Moderator. De moderator kan deze reacties meeweegen in zijn oordeel van verwijdering. De eindbeslissing ligt echter bij de Moderator. Het kan dus best zijn dat er 15x 'tegen verwijdering' staat, maar dat de moderator het artikel alsnog verwijderd.