Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Engelv

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Uitleg {{reclame}}-nominatie Drs. Engel Vrouwe}[brontekst bewerken]

Beste Engelv, ik zag dat je het artikel Drs. Engel Vrouwe hebt aangemaakt. Tot mijn spijt heb ik hier het {{reclame}}-sjabloon boven moeten zetten, omdat het reclame maakt voor een site of organisatie. Als er niets wordt veranderd aan het artikel, zal het over 2 weken worden verwijderd. Voor tips over het verbeteren van je artikel zodat het niet verwijderd hoeft te worden zie o.a. Wikipedia:Welkom voor nieuwelingen en Wikipedia:Toch een paar regels.

Als je het artikel hebt aanpast en je denkt dat het nu wel in Wikipedia past, dien je dit hier te melden.

Als je toch nog vragen hebt, kun je altijd op mijn overlegpagina terecht. Groeten, Koen Reageer 2 sep 2006 21:30 (CEST)Reageren

Uitleg verwijderen sjablonen (Drs. Engel Vrouwe)[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

Het verwijderen van het {{wiu}}-sjabloon, het {{weg}}-sjabloon, het {{nuweg}}-sjabloon, het {{auteur}}-sjabloon, het {{reclame}}-sjabloon en het {{wb}}-sjabloon is pas toegestaan als het artikel aan de eisen voldoet én als daarvan melding is gemaakt op de daarvoor bedoelde plaats, dat wil zeggen in het artikel Wikipedia:Te verwijderen pagina's. Het zomaar verwijderen van het sjabloon kan als vandalisme worden gezien.

De genoemde sjablonen worden geplaatst boven artikelen die (nog) niet geschikt zijn voor Wikipedia en daarom voor verwijdering worden genomineerd, zoals het geval is bij Drs. Engel Vrouwe. Iedereen, waaronder jij, heeft tot twee weken na nominatie van het artikel de tijd om het te verbeteren. Indien je het niet eens bent met de nominatie, of er om een andere reden over wilt discussiëren, kun je dat eveneens doen op het artikel Wikipedia:Te verwijderen pagina's. Groeten, Koen Reageer 2 sep 2006 21:41 (CEST)Reageren

Bij doorgaan met het steeds verwijderen van het {weg}-sjabloon kan blokkade volgen, waardoor het vrij bewerken niet meer mogelijk zal zijn... Puck 2 sep 2006 21:54 (CEST)Reageren

Waarschuwing

Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen.

Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

    • 2 sep 2006 21:56 (CEST) herhaaldelijk verwijderen wegsjabloon
    • 2 sep 2006 21:56 (CEST) herhaaldelijk toevoegen wervende tekst Drs. Engel Vrouwe


Ter informatie[brontekst bewerken]

Beste Engelv,

Je hebt een of meer afbeeldingen geüpload op Wikipedia. Er is onduidelijkheid over de licentie of herkomst van deze afbeelding(en). Het kan bijvoorbeeld zijn dat auteursrechten worden geschonden, of dat er andere licenties worden gebruikt dan toegestaan volgens het beleid voor gebruik van media.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen is te vinden over welke afbeeldingen het gaat (kijk in het kopje behorend bij de datum van dit bericht). Daar staat ook een toelichting. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie.

Voeg nieuwe informatie alsjeblieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

--Tuvic 3 sep 2006 13:17 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Afbeelding:HarmW.jpg en Afbeelding:PimF.jpg[brontekst bewerken]

Beste Engelv, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:HarmW.jpg en Afbeelding:PimF.jpg, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Wikipedia:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. --Erwin85Bot 10 jan 2007 12:34 (CET)Reageren