Overleg gebruiker:Fedde~nlwiki

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op Wikipedia, Fedde~nlwiki! Om te beginnen

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook je hieraan wilt bijdragen.

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.944.839 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".


De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

FlyingbirdFby0.jpg 30 sep 2004 20:27 (CEST)

Hoi Fedde,

Welkom op Wikipedia! Ik hoop dat je hier veel plezier zult beleven. Het is de bedoeling dat de gebruikerspagina een titel heeft die begint met Gebruiker:. Zo is het door de software van Wikipedia te herkennen als Gebruikerspagina. Het valt dan binnen de gebruikers naamruimte, zoals dat heet. Fedde (gebruiker) is binnen het systeem van Wikipedia een encyclopedie-artikel. Bovendien wordt je ook niet meer op de hoogte gehouden van eventuele medelingen op je overlegpagina. Ik heb daarom je gebruikerspagina teruggezet. Groeten, Marco Roepers 30 sep 2004 20:36 (CEST)

problemen met uploaden van wijziging naar server[bewerken]

Ik heb als kersvers gebruiker veel problemen met het uploaden van wijziogingen naar de server. Dan duurt het heel lang, en geeft-ie een syntaxis fout. Wat te doen?--Fedde 1 okt 2004 13:18 (CEST)

Niet alleen kerverse gebruikers hebben problemen, ook ervaren gebruikers hebben die. Het systeem is vandaag heel traag. Hopelijk wordt het in de toekomst weer beter. Vandaar ook die geldwerving onder het motto We grow 'til we're slow. Marco Roepers 1 okt 2004 15:02 (CEST)
Hi Fedde, Ik zag net je opmerking over Mycene: ga vooral je gang man. Begin gewoon maar ergens; uitbreiden en opsplitsen kan altijd nog. Jcwf 28 nov 2004 20:19 (CET)

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd[bewerken]

18 mrt 2015 05:10 (CET)

Gebruikersnaam gewijzigd[bewerken]

21 apr 2015 23:05 (CEST)