Overleg gebruiker:Grungywout

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hallo Grungywout,
Welkom op Wikipedia!
Ik heb je artikel over Bindend advies gezien. Een mooie aanvulling op Wikipedia.

Ik hoop nog meer bijdragen van je te zien. Ik wil je wel alvast wijzen op een lastig punt bij artikelen over een (min of meer) juridisch onderwerp. Dit is de Nederlandstalige encyclopedie, maar niet een encyclopedie voor Nederland. Bij alle artikelen moet dus duidelijk gemaakt worden of die informatie geldt voor Nederland, of voor Vlaanderen, of misschien voor alle landen van de wereld. Het mooiste is het natuurlijk als je het onderwerp kunt belichten voor alle landen en alle tijden, maar als dat niet lukt, dan moet die beperking duidelijk uit het artikel of uit de titel ervan blijken.

Soms is het handig om de informatie op te splitsen over meerdere artikels, zoals bij Raad van State. Soms kun je in één artikel een overzicht geven, zoals bijvoorbeeld in Parlement.

Voor meer informatie over het bijdragen aan wikipedia kun je gebruik maken van de onderstaande links, of een vraag plaatsen op Help:Helpdesk of op mijn overlegpagina.

Als je een opmerking plaatst op een overlegpagina (niet in de encyclopedie-artikelen zelf!) kun je die ondertekenen door vier tildes te plaatsen, dus zo: ~~~~. Het systeem vervangt die door je gebruikersnaam en de datum en tijd.
Johan Lont 19 jul 2006 13:53 (CEST)[reageer]