Overleg gebruiker:Henk B./Archief/feb 2013

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door Pompidom in het onderwerp RCE-foto's

{{subst:Gebruiker:Henk Boelens/SubstArchief}}

RCE-foto's[brontekst bewerken]

Hoi Henk. Goed om je weer te zien bijdragen. Had je de RCE-foto's al gezien? Zo nee en denk je waar heb je het over: We zijn bezig om circa 500.000 foto's van het RCE te uploaden, waarvan het gros ondertussen gebeurd is. Daarna moeten de foto's uitgesplitst worden in foto's van rijksmonumenten en foto's van niet-rijksmonumenten. Voor Bredevoort heb ik het reeds gedaan en er zitten wel een aantal fraaie afbeeldingen tussen. Het zijn met name zwart-wit foto's en ze staan o.a. in de Commons-categorieën Category:Bredevoort, Category:Rijksmonumenten in Bredevoort en de daaronder liggende categorieën.

Het gehele project staat beschreven op Commons:Possible Rijksmonumenten. Groet, Pompidom (overleg) 14 feb 2013 17:24 (CET)Reageren

P.s. Ik bedenk me dat er laatst ook een andere, voor jou wellicht interessante discussie in de kroeg was, zie Wikipedia:De_kroeg/Archief/20130210.

Hoi Pompidom, uiteraard ken ik de RCE, geweldig archief, heb er al dankbaar gebruik van gemaakt, ik zal er eens naar kijken. De discussie vluchtig doorgelezen, en nu weet ik weer waarom ik dat maantje geplakt heb... Ik zal er een reaktie achterlaten, en zal ook eens zien of ik iets kan betekenen voor het RCE project, voor ik het nachtlampje weer uitdoe... ;-) Groetjes! 14 feb 2013 17:39 (CET)