Overleg gebruiker:Hotflush1

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Warning icon.png Ongewenste gebruikersnaam
Product/bedrijf

Deze gebruikersnaam voldoet niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen (toelichting: Product/bedrijf). Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u meerdere bewerkingen over een langere periode heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens; verwarringscheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia"; namen die verwarring met bekende personen opleveren en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

N.a.v. uw vraag op mijn overlegpagina: ten eerste heb ik de door u geplaatste afbeelding niet verwijderd, dat werd gedaan door collega ErikvanB (zie de geschiedenis van het lemma). Ten tweede is het absoluut niet de bedoeling om reclame te maken op Wikipedia voor een product, gezien uw gebruikersnaam lijkt het mij sterk dat dit het geval is, het wordt ook sterk afgekeurd om te schrijven over een onderwerp waar men belang bij heeft. Ten derde, het is trouwens niet toegestaan om een gebruikersnaam te hebben die gelijk is aan de naam van een bedrijf, instelling of product, zie Wikipedia:Ongewenste gebruikersnaam. Ten vierde zijn de gevaren van legionellabesmetting die gepaard kunnen gaan met het gebruik van zonneboilers meer van belang dan ėėn specifieke toepassing van een leverancier. SpeakFree (overleg) 14 feb 2012 00:37 (CET)