Overleg gebruiker:JacobH/Archief/jan 2010

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door JacobH in het onderwerp Effectenbeurs van Athene

archief Deze archiefpagina bevat overleg van januari 2010.

Jaap van Praag[brontekst bewerken]

Je hebt gelijk het werd een rommeltje.....mijn doel was om het geheel iets vollediger te maken en tevens vond ik het wel iets toevoegen dat mijn vader ( jaap van Praag ) de eerste was die met een programma als "onbekend talent " van de Vara in 1962 die nieuw talent een kans gaven op tv. Ook vind ik het jammer dat alleen zijn sport verleden wordt weergegeven en niet zijn ongelofelijke bijdrage in de muziek wereld. ( edison )

Bedankt voor je feedback misschien heb jij een idee hoe ik dat kan doen...... vriendelijke groeten Peggy van Praag

Effectenbeurs van Athene[brontekst bewerken]

Beste JacobH, ik zag dat je een deel van mijn bewerkingen op Effectenbeurs van Athene weer had teruggedraaid.

De reden waarom ik anno 2009 had verwijderd is dat het aangeeft hoe de situatie in 2009 was, terwijl we inmiddels in 2010 zitten. Aangezien zowel het eigendom als de openingstijden sinds 2009 niet zijn gewijzigd, had het volgens mij weinig zin om alleen de jaartallen aan te passen... Volgens mij voegden de jaartallen niets toe, vandaar dat ik ze had verwijderd.

Inmiddels heb ik de beschrijving van de eigendomsverhouding wederom gewijzigd (maar nu naar de datum van de gebeurtenis zelf).

Met vriendelijke groet, Den Hieperboree 5 jan 2010 22:16 (CET)Reageren

Ik garandeer niet dat het artikel goed onderhouden gaat worden de komende jaren, en met "anno 2009" geeft het wat de openingstijden betreft keurig aan wat de stand van zaken was. In 2011 zou het weer heel anders kunnen liggen. De lezer krijgt dan een signaal van betrouwbaarheid. Groet, Jacob overleg 6 jan 2010 08:30 (CET)Reageren