Overleg gebruiker:Joskevermeuleb16

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Erik1980 in het onderwerp Antwoord
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 14 jan 2008 21:34 (CET) aanmaken onzinartikel Ann van d[...]

Naamgeving afbeeldingen[brontekst bewerken]

Beste Jens,

Onlangs heb je de afbeelding Afbeelding:DSCN1057.jpg geüpload. Dank daarvoor, maar tegelijk een verzoek om de afbeelding nog eens te uploaden met dan een andere naam. Zoals te lezen in het beleid voor gebruik van media, moet uit de naam van een afbeelding blijken wat erop te zien is. Deze foto zou je dus bijvoorbeeld "Menenpoort.jpg.JPG" kunnen noemen. Ook is het verstandig een omschrijving bij te voegen; je kunt zoiets schrijven als "Zelfgemaakte foto, 9 mei 2024: Menenpoort.jpg".

Zodra je de afbeelding opnieuw hebt geüpload, kun je me dat hier of op mijn overlegpagina melden. Ik zorg er dan voor dat de oude versie in het artikel wordt vervangen, en bovendien wordt verwijderd. Alvast bedankt!

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 14 jan 2008 23:52 (CET)Reageren

Antwoord[brontekst bewerken]

Beste Jens,

Even voor alle zekerheid: ik heb je vraag op mijn overleg ook beantwood op... mijn overleg! ;)

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 15 jan 2008 15:01 (CET)Reageren