Overleg gebruiker:KVDJ

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door Romaine

Hallo KVDJ, Dank voor het schrijven van het artikel over het lichtfestival. Ik heb het artikel gelezen en wil je graag wat feedback geven om je artikel te verbeteren. Ik let daarbij op de kwaliteitsstandaarden van Wikipedia. De aandachtspunten:

  • Intro: In eerste zin graag van maken "... In de Belgische stad Brussel". Dat het gratis is hoort zeker niet in de inleiding thuis, elders in het artikel kan vermeld worden dat het "vrij toegankelijk" was. De derde zin "Het festival zet aan tot ontmoetingen tussen Brusselaars, bezoekers en toeristen." is geen zakelijk taal, niet puur feitelijk, maar toeristisch geschreven: niet geschikt in Wikipedia.
  • Links: prima!
  • Kopjes: prima! Probeer de sectie Geschiedenis op te delen naar welke editie het betrekking op heeft. Als er twee edities zijn geweest, minstens twee alinea's. Het zou wenselijk zijn om meer tekst te hebben. Wat betreft het parcours, verschillende edities van festivals kunnen van elkaar verschillen. Indien het parcours hetzelfde was of verschillend graag aangeven. Ik zit me verder af te vragen of de werkwoordsvorm in tegenwoordige tijd wel gepast is, het festival vindt nu op dit moment immers niet plaats. Wellicht is het beter om aan te geven in welke jaren dit parcours van toepassing was en het in de verleden tijd te schrijven.
  • Referenties: Een goed begin, maar meer is nodig. Elke alinea en elke twee/drie zinnen moeten een referentie hebben. Je kunt een referentie meerdere keren gebruiken. Zonder referenties kan een artikel niet als artikel gepubliceerd worden.
  • Overige: Een festival is in z'n algemeenheid een lastiger onderwerp dan bv een plein of kerk. Er is meer inzet en inhoud nodig voor je artikel!

Zorg dat je deze feedback uiterlijk 23 april hebt geïmplementeerd. Romaine (overleg) 25 mrt 2019 04:27 (CET)Reageren