Overleg gebruiker:Maartenschrijft

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beoordelingsnominatie Pinguin Radio[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Pinguin Radio dat is genomineerd door Gretzs. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190110 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 11 jan 2019 01:02 (CET)

Beoordelingsnominatie Enola (webzine)[bewerken]

Dag Maartenschrijft, ik heb dit artikel ter beoordeling voorgelegd omdat ik de bronnen nog niet voldoende relevantiebiedend vind. Discussie, reacties of opknapping is uiteraard welkom (liefst op TBP) en als ik daar aanleiding voor zie streep ik de nominatie met alle plezier voortijdig door. Mvg, Encycloon (overleg) 31 jan 2019 00:27 (CET)

The Rentals[bewerken]

Hoi Maartenschrijft, ik zag dat je mijn markering kon waarderen. Zelf zie ik het als iets dat nu eenmaal iemand moet doen, en ik kan me ook niet herinneren dat ik voor die actie ooit eerder een bedankje kreeg. Maar toch: leuk! De band heeft bij mij enige interesse gewekt vanwege het grappige nummer "Friends of P." en vooral de eveneens komische low-budget videoclip daarbij. Heb er zelf ook wel eens aan gedacht een artikel over die groep te schrijven, maar daar is het nooit van gekomen. Nu hebben ze hun plekje hier. Dank! :) Apdency (overleg) 30 jun 2019 11:24 (CEST)

Iemand moet het doen, maar je ziet dat een bedankje soms gewaardeerd wordt. Glimlach Ik ben via een vreselijke omweg bezig om het artikel over Guided by Voices uit te breiden. Ik wil daar een flink en vooral volledig blauw artikel van maken, maar ook artikelen die een "eerste link" met GbV hebben wil ik blauw maken. De uitdaging daarbij is dat GbV ontzettend veel werk heeft gemaakt en veel wisselingen in de bezetting heeft gehad. Een van de "eerste links", drummer Kevin March, heeft onder andere deel uitgemaakt van The Dambuilders, Shudder to Think en als sessiemuzikant van A Camp en The Rentals. Geen van deze bands had een artikel. Goed, het houdt me van de straat... maarten|wpbe|mp|ytb 30 jun 2019 11:39 (CEST)

Gouden dweilster[bewerken]

Thumbs up font awesome.svg

Dik verdiend en bedankt voor de moeite! Top! Met vriendelijke groet, Arch (Overleg) 8 aug 2019 07:53 (CEST)

Wat leuk, dank je wel. Die gaat een plekje krijgen op mijn gebruikerspagina. maarten|wpbe|mp|ytb 8 aug 2019 10:10 (CEST)
Graag gedaan en nogmaals dank voor je goede werk hier, zeer lovenswaardig. Arch (Overleg) 8 aug 2019 10:33 (CEST)